RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

Leseeksemplar fra forlag merkes reklame ihht. Forbrukerrådets retningslinjer, selv om bloggeren ikke mottar betaling eller har reklameinntekter.
hex hall

Forfriskende edru etterforsker

Du vet den følelsen man kan få når man er ute å går alene i mørket. Kanskje er det noen der bak deg som følger med fra skyggene.

hex hall

Når det koker i hodet

Synne er mer enn sin ADHD, så kanskje er det best å holde enkelte ting skjult?

Søk

søndag 6. juli 2014

Mellom slagene - En smakebit på søndagHerlige sommer! Nå føler jeg på meg at det er tid for at smakebitene og bloggen tar en liten sommerpause. Dette blir derfor første og siste smakebiten fra meg i juli. Smakebitene er selvsagt på plass igjen i august.


På øret om dagen har jeg Robert Galbraiths(Rowling) nyeste krim, "The Silkworm", og i hånden har jeg Nicole Krauss' tredje roman, "Det store huset"(jeg har tidligere lest The History of Love av samme forfatter - les min anmeldelse av den romanen her). Dagens smakebit er fra "Det store huset", den handler om bøker:

Jeg har alltid likt tanken på å reise lett; jeg vil gjerne ha følelsen av å kunne bryte opp på kort varsel, uansett hvor jeg måtte befinne meg. Tanken på å tjores fast gjorde meg uvel, som om jeg bodde på en tilfrosset sjø og hvert nytt bidrag til inventaret - en krukke, en stol, en lampe
- kunne være akkurat det som skulle til for å få isen til å briste og sende meg ned i dypet. Det eneste unntaket var bøker, som jeg skaffet meg uten hemninger, fordi jeg aldri anså dem for å tilhøre meg. Derfor syntes jeg ikke jeg var forpliktet til å lese ferdig dem jeg ikke likte, og godtok heller ikke noe press til å like dem. Men med en slik nesten
Tar du litt sommerferie fra bloggingen i år?

Hvorfor delta i "En smakebit på søndag"?
Gi flere muligheten til å oppdage din blogg. Du får en anledning til å oppdage nye bøker og bli kjent med spennende bokblogger/bokbloggere.


Hvordan delta på en "En smakebit på søndag"?

1..Her gjelder kun èn regel: No spoilers.

2.Viktig: Legg inn linken til ditt blogginnlegg i linkefunksjonen. Link tilbake til dette blogginnlegget i ditt eget. Glemmer du det finner leserne verken din eller andres smakebiter. Bruker du Twitter/Instagram for å promotere bloggen din? Hastag #smakebit.

Denne utfordringen er inspirert av den engelske bloggen Should Be Readings faste utfordring Teaser Tuesday.

15 kommentarer:

 1. Så flott en smakebit. Tror jeg må finne frem til denne boka.:) Jeg tar aldri ferie fra blogging, så det blir vel fortsatt noen innlegg herfra. Du får ha god ferie og lesesommer Mari.:) Heia Argentina!

  SvarSlett
 2. Kjærlighetens historie er en av bøkene jeg håper jeg skal få lest i sommer. Og Det store huset ble satt på leselisten :-) Jeg drar på ferie i morgen og skal ha tre uker med etterlengtet ferie. Det blir stille på bloggen, men ett par innlegg skal jeg få publisert den tiden av ferien min jeg er i Norge :-) Ha en riktig god sommerferie, Mari!

  SvarSlett
 3. Du får ha en trevlig sommar så syns vi igen i augusti!

  Min blogg tar inte semester, men det blir väldigt många tidsinställda inlägg så jag inte behöver känna mig det minsta pressad :)

  SvarSlett
 4. Trevlig semester och hoppas du hinner med många böcker.

  SvarSlett
 5. Tack för smakbiten och ha en skön sommar.
  Min blogg har inte semester men inläggen är något färre har jag märkt :).

  SvarSlett
 6. Flott smakebit :) Jeg tar nok ikke helt ferie, det blir nok et par innlegg i uka tenker jeg! Ønsker deg en strålende søndag og en deilig ferie :)

  SvarSlett
 7. Ha en god ferie og takk for at du arrangerer smakebiten hver søndag :) Her hos meg blir det nok blogging gjennom sommeren :)

  SvarSlett
 8. Fin smakbit ur en bra bok! Ha en riktigt skön sommar och semester! :) Jag har tänkt blogga hela sommaren även om det kanske blir lite färre inlägg. :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hm, blev lite konstigt i min första kommentar. Jag har läst boken av Krauss och den tyckte jag var bra. :) Robert Galbraith kommer jag nog till så småningom. Tack för smakbitarna! :)

   Slett
 9. Tack för smakbitarna, jag har den första av Robert Galbraith i min läshög! Ha en fin sommar :)

  SvarSlett
 10. Flott smakebit. Har ikke bestemt noen pause fra bloggen; det blir som det blir tenker jeg. God ferie til deg.

  SvarSlett
 11. Ha en bra semester!

  SvarSlett
 12. Takk for smakebit - den er notert for nærare undersøking. Ønskjer deg ein fortsatt fin sommar :-)

  SvarSlett
 13. God ferie og takk for smakebiten! Det blir ingen ferie fra bloggen for min del, jeg intensiverer derimot både lesing og blogging nå som det er semester-fri :)

  SvarSlett
 14. Jäklar också. Hann inte länka men på min blogg finns en smakbit med =)
  Kram ALLA!

  SvarSlett

Hyggelig at du tittet innom bloggen min. Jeg håper du fant noen bøker du fikk lyst til å lese.