RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

Leseeksemplar fra forlag merkes reklame ihht. Forbrukerrådets retningslinjer, selv om bloggeren ikke mottar betaling eller har reklameinntekter.
hex hall

Forfriskende edru etterforsker

Du vet den følelsen man kan få når man er ute å går alene i mørket. Kanskje er det noen der bak deg som følger med fra skyggene.

hex hall

Når det koker i hodet

Synne er mer enn sin ADHD, så kanskje er det best å holde enkelte ting skjult?

Søk

søndag 29. mars 2015

Hvor skal man starte? - En smakebit på søndag


Forrige uke leste jeg både Slipp hold og Ungen, siden har jeg bare hoppet fra bok til bok. Det mangler ikke på lesestoff, både, men jeg aner ikke hva jeg vil lese. Et luksusproblem.


Klikk på bildet for å se en større versjon.


Derfor er dagens smakebit fra meg er bildet fra Kindle readeren min på PC-en. Kanskje du vil hjelpe meg med å velge en bok blant mine siste e-bokinnkjøp? Jeg har kun lest Undone av blant alle bøkene du ser på bildet over. Nå lider jeg av valgets kval, føler at jeg trenger en bok som bare suger meg inn i dens verden og spytter meg ut igjen på siste side.

I dag skal vi pynte litt inne til påske. Annet enn det har vi ikke de helt store planene, men ingen plan kan også være en god plan.

Riktig god påske alle sammen!

Hvorfor delta i "En smakebit på søndag"?
Gi flere muligheten til å oppdage din blogg. Du får en anledning til å oppdage nye bøker og bli kjent med spennende bokblogger/bokbloggere.


Hvordan delta på en "En smakebit på søndag"?

1.Her gjelder kun èn regel: No spoilers.

2.Viktig: Legg inn linken til ditt blogginnlegg i linkefunksjonen. Link tilbake til dette blogginnlegget i ditt eget. Glemmer du det finner leserne verken din eller andres smakebiter. Bruker du Twitter/Instagram for å promotere bloggen din? Hastag #smakebit.

Denne utfordringen er inspirert av den engelske bloggen Should Be Readings faste utfordring Teaser Tuesday.


Om bloggeren
Mari jobber til daglig på kontor i et elektrikerfirma, i tillegg er hun redaktør/prosjektleder for NUBB.nu - nettsted som arbeider med formidling av nordisk ungdomslitteratur. Hun driver Bokblogger.no, der finner du en oversikt over de fleste norske bokblogger

og hun står bak den prisbelønnende nettsiden Sikring av barn i bil.

8 kommentarer:

 1. Jeg er misunnelig, alle bøkene du har liggende på Kindlen virker så spennende! Tror kanskje jeg ville begynt med "Silent alarm" eller "The invisible library", bare fordi forsiden på disse virker så interessant!

  SvarSlett
 2. Atlantis gene? Den er jeg spent på.. Ønsker deg en god søndag og påske Mari og lykke til med valgets kval, kjenenr til det der...

  SvarSlett
 3. Själv är jag väldigt nyfiken på The Atlantis Gene :) Så jag vet vilken jag hade börjat med!
  Önskar dig en god Söndag!

  SvarSlett
 4. Jag har inte läst någon av böckerna som du har på din Kindle, men titel i kombination med författarnamn gör att jag hade läst The Atlantis gene. Heter människan verkligen Riddle i efternamn? :)

  SvarSlett
 5. Jag ska också pynta inför påsk, tänk 4 dagars ledigt.Skönt.

  SvarSlett
 6. Jag har inte läst någon av böckerna, men "The invisible library" låter ju intressant!

  SvarSlett
 7. Har inte heller läst någon av böckerna men jag hade nog valt The invisible library, lockande titel och omslag. :)

  SvarSlett
 8. Har inte läst någon av böckerna så jag kan inte hjälpa dig. Tyvärr!

  SvarSlett

Hyggelig at du tittet innom bloggen min. Jeg håper du fant noen bøker du fikk lyst til å lese.