RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

Leseeksemplar fra forlag merkes reklame ihht. Forbrukerrådets retningslinjer, selv om bloggeren ikke mottar betaling eller har reklameinntekter.
hex hall

Nakenbilder på avveie

En snap i forelskelsens rus, en person som ikke var til å stole på. Et liv som blir endret.

hex hall

Ikke alle må ha barn

Hvorfor skal alle mene noe om andres valg om å få barn eller ikke?

Søk

fredag 27. mars 2015

Min Kindle er lastet med

Hva skal man si? Det finnes ingen unnskyldninger, det er en avhengighet som ingen kan se. Jeg gjemmer det inne i min Kindle. Kanskje jeg bør på avboking?
Damn you 1-click buy på Amazon, I curse the day you were invented! Et lite klikk og jeg var hekta. Alle bøkene er forøvrig kjøpt av le moi personlig, ingen leseeksemplarer.


Har du lesebrett? Hvordan ser din forside ut der? Bildet tok jeg forøvrig med Kindle appen på telefonen, for der blir det litt finere bilder med forsidene i farger, på lesebrettet er det svart/hvitt som gjelder.


Om bloggeren
Mari jobber til daglig på kontor i et elektrikerfirma, i tillegg er hun redaktør/prosjektleder for NUBB.nu - nettsted som arbeider med formidling av nordisk ungdomslitteratur. Hun driver Bokblogger.no, der finner du en oversikt over de fleste norske bokblogger

og hun står bak den prisbelønnende nettsiden Sikring av barn i bil.

6 kommentarer:

 1. HAHA - jeg lukker øynene hver gang jeg drifter innom Home Page på Kindle'n min. Ute av øye, ute av sinn - ikke sant? :-) For påsken har jeg ikke noen Kindle plan. Faktisk. Jeg har hardnakket bestemt meg for a) å lytte til 1001-bøker hos Storytel og b) kun lese med egne øyne bøker som allerede står i den fysiske bokhylla = Ingen Kindle i påsken overhode. DET er nytt fra min kant. Men høyst nødvendig. Å lese fra egne fysiske bokhyller that is. Jeg kjøpte jo alle disse for en grunn - engang... One-Click-Buy er en fantastisk oppfinnelse om man er på Amazon. Bokkildens tilsvarende løsning er imidlertid livsfarlig for meg. MYE dyrere bøker, så når jeg beveger meg på Amazon føler jeg meg i tryggere farvann. Noe som er livsfarlig... ;-) God påske!

  SvarSlett
 2. Eg vil ikkje tenke på kor mange uleste bøker eg har på Kindle'n for det er altfor mange, og dei tar jo ikkje plass i det heile. One-click-buy er superlett og spesielt når det er så mange klassikere til ingenting!

  God påske, Mari!

  SvarSlett
 3. Jeg har Kindle, gamle versjon med tastatur og det hele. Så ingen fancy forside, men det er greit. Ellers har jeg for det meste bøker jeg allerede har lest, men det er mest fordi jeg ikke har brukt det til å kjøpe bøker i det siste. Noe som sikkert er smart, leselisten er for lang allerede. Men er plass til flere i en Kindle da (bokhyllen er en smule full for tiden) så kanskje jeg bør begynne å kjøpe inn der igjen også. Hmmm.

  SvarSlett
 4. Haha, kjenner meg litt for godt igjen i dette! Spesielt når jeg er innom 'kindle daily deals'. Den høres jo bra ut tenkter jeg, og klikker kjøp. Selv om jeg vet jeg allerede eier for mange bøker jeg burde lese!

  SvarSlett
 5. Du er ikke alene om å ha det sånn. Jeg må innrømme at jeg har noen uleste bøker på min kindle jeg også. Det er jo bare ett tastetrykk - alt for enkelt :)

  SvarSlett
 6. hehe kjenner til den der 1-click greia.. Har noen perioder inni mellom hvor jeg går litt bananas.. Også er det så mye gratis ebøker på Amazon i tillegg :)

  SvarSlett

Hyggelig at du tittet innom bloggen min. Jeg håper du fant noen bøker du fikk lyst til å lese.