RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

Leseeksemplar fra forlag merkes reklame ihht. Forbrukerrådets retningslinjer, selv om bloggeren ikke mottar betaling eller har reklameinntekter.
hex hall

Forfriskende edru etterforsker

Du vet den følelsen man kan få når man er ute å går alene i mørket. Kanskje er det noen der bak deg som følger med fra skyggene.

hex hall

Når det koker i hodet

Synne er mer enn sin ADHD, så kanskje er det best å holde enkelte ting skjult?

Søk

søndag 12. juli 2015

Min uke - En smakebit på søndag

For en herlig sommeruke! Jeg har vært heldig og fått familietid, lesetid og litt oppussing. Perfekt! Sola har i tillegg tittet fram, livet er herlig.


Her skal du få en smakebit på min uke i bilder!


Denne uka har jeg lest flere tegneserier(eller grafiske romaner om du vil). Lou har jeg skrevet om tidligere, fantastisk underholdende for ungdom og voksne, jeg ler så godt av den jenta og hennes "umulige" forfattermor. Dette er bøker flere bør få med seg, virkelig. Jeg insisterer!

Så har jeg lest Anna Fiskes Gruppa, en tegneserie om et knippe mennesker som deltar i en samtalegruppe for mennesker med lettere sosial angst. Underholdende, interessant og på mange måter gjenkjennelig lesning.

I går leste jeg Drabant. Vol 1 av Øyvind Holen, ill. Mikael Noguchi. Det er skremmende, trist og provoserende lesestoff, langt fra min ungdomstid, men likevel har jeg ingen problemer med å kjøpe historien som realistisk. Tagging, dop, kjærlighet, splittede og dysfunksjonelle familier er noen. august av ingrediensene denne boken inneholder. Her ser man hvor enkelt det kan være å "havne på utsia'".

Den siste boken jeg leste denne uka var To og to av Lars Elling, en vemodig og sjarmerende historie om pungnesebjørnen som er den eneste på en moderne Noas ark som ikke er en del av et to og to. Boken snappet jeg med meg fra hyllen på biblioteket som heter "Vi anbefaler", en liten skatt var det. Fra den hyllen plukket jeg også med meg Her lå Tirpitz av Ingrid Storholmen, som jeg husker mange bokbloggere fra begeistret for i fjor. Den ser jeg fram til å lese.

Jeg er så utrolig fornøyd med mine nye tights, den heter family portraits, kanskje ser du hvorfor? ;) På mandag tok vi i mot en liten familie her, vi er fosterhjem for en pusemor med fire små unger. De skal være her fram til slutten av august, da skal de over i nye hjem. Noen rynker litt på nesa når de hører ordet Dyrebeskyttelsen, det er organisasjonen vi hjelper, men er det noen som gjør en god jobb for å hjelpedyr i nød samt begrense antallet uønskede dyr så er det disse. Alle kattungene kommer i nye hjem, ferdig ID-merket, vaksinert og sterilisert. Disse frem som er her vil ikke voksen til en oversiktlig stor gjeng, disse fire kommer ikke til å bli til 110 katter.

Ja, også har jeg begynt å pusse opp gangen. Fra okergult(fra forrige eier) til grått, forandring fryder! Dette er mitt første prosjekt, kanskje på tide i en alder av straks 32 år?!

Nå har jeg bestemt meg for at smakebitene skal få litt sommerferie, men de er tilbake igjen fra 9.august.

RIKTIG GOD SOMMER ALLE SAMMEN! 


Hvorfor delta i "En smakebit på søndag"?
Gi flere muligheten til å oppdage din blogg. Du får en anledning til å oppdage nye bøker og bli kjent med spennende bokblogger/bokbloggere.


Hvordan delta på en "En smakebit på søndag"?

1.Her gjelder kun èn regel: No spoilers.

2.Viktig: Legg inn linken til ditt blogginnlegg i linkefunksjonen. Link tilbake til dette blogginnlegget i ditt eget. Glemmer du det finner leserne verken din eller andres smakebiter. Bruker du Twitter/Instagram for å promotere bloggen din? Hastag #smakebit.

Denne utfordringen er inspirert av den engelske bloggen Should Be Readings faste utfordring Teaser Tuesday.


Om bloggeren
Mari jobber til daglig på kontor i et elektrikerfirma, i tillegg er hun redaktør/prosjektleder for NUBB.nu - nettsted som arbeider med formidling av nordisk ungdomslitteratur. Hun driver Bokblogger.no, der finner du en oversikt over de fleste norske bokblogger

og hun står bak den prisbelønnende nettsiden Sikring av barn i bil.

9 kommentarer:

 1. Trevlig semester då ses vi den 9 augusti igen.

  SvarSlett
 2. Önskar dig en trevlig semester! :)

  SvarSlett
 3. Heh hei, der er du jo.:) Sommer er godt når det varmer.. Her er også sol i dag. Kos deg videre og fo ferie Mari.:)

  SvarSlett
 4. Låter som du haft en bra vecka :-) Ha en fortsatt bra semester, så ses vi 9 augusti.

  SvarSlett
 5. hoppas att du får en jättefin semmarsemester! och så ser vi fram mot den 9 augusti

  SvarSlett
 6. Skjønner at du likte de tightsene, de var kule. Og ikke noe å rynke på nesen av at du er fostermor for katter. Synes det er en god ting å gjøre jeg. Selv tror jeg at jeg hadde fått problemer med å gi dem fra meg igjen. He he.

  SvarSlett
 7. Godt at du har kost deg! Og ferie må du også ha, så vi sees på blogg i august. Her er det nydelig sommer nå, og jeg har brukt dagen ute. Nå skal jeg re noen senger, til ferigjestene som kommer i morgen. (Barnebarn som skal være her når mamman må på jobb igjen og SFO er stengt). God sommer videre!

  SvarSlett
 8. Ha en riktigt skön semester så ses vi i augusti! :)

  SvarSlett

Hyggelig at du tittet innom bloggen min. Jeg håper du fant noen bøker du fikk lyst til å lese.