RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

Leseeksemplar fra forlag merkes reklame ihht. Forbrukerrådets retningslinjer, selv om bloggeren ikke mottar betaling eller har reklameinntekter.
hex hall

Forfriskende edru etterforsker

Du vet den følelsen man kan få når man er ute å går alene i mørket. Kanskje er det noen der bak deg som følger med fra skyggene.

hex hall

Når det koker i hodet

Synne er mer enn sin ADHD, så kanskje er det best å holde enkelte ting skjult?

Søk

søndag 24. januar 2016

Student - en smakebit på søndag

Fredag begynte jeg på noe nytt og spennende. Det betyr at jeg kommer til å lese langt mer litteratur med mål om å lære meg mer om formidling og litteraturen tilhørende vår tid i 2016.


Klisjeen om nytt år, nye utfordringer/muligheter kunne med andre ord ikke passet bedre. På fredag begynte jeg på Norsk barnebokinstitutt sitt nettstudie i samtidslitteratur for barn og unge. Det er så utrolig spennende, samtidig er det litt skremmende. Mest av alt er jeg spent på oppgaveformen som jeg ikke tidligere har erfaring med, men som Pippi Langstrømpe sier:
Det har jeg aldri prøvd før, så det tror jeg sikkert at jeg kan klare.

Hva leser du på denne søndagen?Hvordan delta på en "En smakebit på søndag"?

1.Her gjelder kun èn regel: No spoilers.

2.Viktig: Legg inn linken til ditt blogginnlegg i linkefunksjonen. Link tilbake til dette blogginnlegget i ditt eget. Glemmer du det finner leserne verken din eller andres smakebiter. Bruker du Twitter/Instagram for å promotere bloggen din? Hastag #smakebit.

Denne utfordringen er inspirert av den engelske bloggen Should Be Readings faste utfordring Teaser Tuesday.


 Om bloggeren
Mari jobber til daglig på kontor i et elektrikerfirma, i tillegg er hun redaktør/prosjektleder for NUBB.nu - nettsted som arbeider med formidling av nordisk ungdomslitteratur. Hun driver Bokblogger.no, der finner du en oversikt over de fleste norske bokblogger.
Om bloggeren
Mari jobber til daglig på kontor i et elektrikerfirma, i tillegg er hun redaktør/prosjektleder for NUBB.nu - nettsted som arbeider med formidling av nordisk ungdomslitteratur. Hun driver Bokblogger.no, der finner du en oversikt over de fleste norske bokblogger.

6 kommentarer:

 1. Vilket väldigt trevligt ämne att studera :) Lycka till!

  SvarSlett
 2. Låter som en intressant kurs :) Njut!
  Tack för ännu en söndag med goda litteraturtips!

  SvarSlett
 3. Åh vad spännande! Lycka till!

  SvarSlett
 4. Hei da er jeg med i spalten igjen etter en lang pause, bedre sent enn aldri. Da jeg gikk på Dragvoll (ntnu) studerte jeg kunsthistorie og allmenn litteraturvitenskap så jeg savner ikke å være student. Emnene var interessante, men det var jeg som var skolelei dessverre. Hadde ikke no problem med å skrive akademiske tekster men hadde gått flere år med skole og av og til blir man lei. Angrer meg nå selvsagt, men livet går aldri som planlagt.
  Godt at du gleder deg og lykke til:)

  SvarSlett
 5. Masse lykke til. Jeg synes det er kjempeinteressant å være tilbake med studier. Tenk på alt vi skal lære. :) Heia oss.

  SvarSlett

Hyggelig at du tittet innom bloggen min. Jeg håper du fant noen bøker du fikk lyst til å lese.