RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

Leseeksemplar fra forlag merkes reklame ihht. Forbrukerrådets retningslinjer, selv om bloggeren ikke mottar betaling eller har reklameinntekter.
hex hall

Forfriskende edru etterforsker

Du vet den følelsen man kan få når man er ute å går alene i mørket. Kanskje er det noen der bak deg som følger med fra skyggene.

hex hall

Når det koker i hodet

Synne er mer enn sin ADHD, så kanskje er det best å holde enkelte ting skjult?

Søk

søndag 15. mai 2016

Endelig i gang med 2016 - En smakebit på søndag

Endelig har jeg funnet en luke til å ta fatt på den norske ungdomslitteraturen av året. Jeg er i gang med min andre tittel, akkurat nå leser jeg Jeg er ikke av Martina Gaux.Dette er min andre Gaux, fra før av har jeg lest 3,5 x 4 som jeg likte ganske godt, den handlet mye om menneskets psyke slik jeg husker det. Forfatteren skriver etter min mening godt, språket er troverdig og har god flyt. Denne gangen er det sannheter(eller kanskje usannheter) og kjønnsidentitet som er temaer jeg har merket meg. Her skal dere få en smakebit:

Ryan, det er ikke bra å pirke borti det som er glemt. La ikke fortida bestemme framtida di.

Dere tåler vel en til?
Jeg lener ryggen mot døra, sklir langsomt ned. Rumpa treffer gulvet, det er varmt.
Det er mye trøst i et varmt gulv. Så sitter jeg der med ustrakte bein, bikker hodet bakover og stirrer mot veggen til tårene renner.Ha en fortsatt flott helg og riktig god 17.mai til mine norske medbloggere når den tid kommer!Hvordan delta på en "En smakebit på søndag"?

1.Her gjelder kun èn regel: No spoilers.

2.Viktig: Legg inn linken til ditt blogginnlegg i linkefunksjonen. Link tilbake til dette blogginnlegget i ditt eget. Glemmer du det finner leserne verken din eller andres smakebiter. Bruker du Twitter/Instagram for å promotere bloggen din? Hastag #smakebit.

Denne utfordringen er inspirert av den engelske bloggen Should Be Readings faste utfordring Teaser Tuesday.


Om bloggeren
Mari jobber til daglig på kontor i et elektrikerfirma, i tillegg er hun redaktør/prosjektleder for NUBB.nu - nettsted som arbeider med formidling av nordisk ungdomslitteratur. Hun driver Bokblogger.no, der finner du en oversikt over de fleste norske bokblogger.

5 kommentarer:

 1. Så deilig å finne tid til litt lystlesing. Jeg husker hvordan det var da jeg studerte. :-) Jeg har hele familien min hjemme i pinsen, så jeg har ingen tid akkurat nå. Men familie trumper bøker :-) Ha en fin søndag, Mari!

  SvarSlett
 2. Tack för smakbiten, det var en okänd norsk författare för mig. Trots att jag läst många norska böcker så är det få ungdomsböcker.

  SvarSlett
 3. Tack för smakbiten. Både bokens titel och författare var okända för mig.

  SvarSlett
 4. Det var en ukjent forfatter for meg til tross for at jeg leser en del ungdomsbøker.
  Ha en god 17.mai feiring du også. Selv har jeg tenkte å bli hjemme jeg også for jeg avskyr alt som har med feiring å gjøre. 17.mai er en viktig dag, men liker ikke feiringer samme om det er 17.mai, jul, bursdager osv ... Litt sær sådan:) Skal henge opp flagget om tirsdagen. Det er alt:)

  SvarSlett

Hyggelig at du tittet innom bloggen min. Jeg håper du fant noen bøker du fikk lyst til å lese.