RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

På denne bloggen kan du lese om ungdomsbøker i alle sjangere. Jeg er ikke sponset. Her får du ærlige meninger om bøker jeg har lest.
hex hall

Ingen er ei øy

Moren gjør meg så inn i hampen forbannet.

hex hall

Tung tids tale

Noen ganger kan det som skal være en av livets gleder bli vanskeligere enn hva vi kunne evne og forestille oss.

Søk

lørdag 4. juni 2016

I min postkasse mai/juni

Noen ganger er tilbudene så alt for fristende....


Jeg tør vel egentlig ikke regne på hvor mange kroner som går til bøker i løpet av året når dette kommer inn i løpet av en tre ukers periode.Noen har sett Engel i snøen på bloggen tidligere, men eksemplaret jeg har er et elektronisk leseeksemplar. Jeg likte boken så godt at jeg måtte kjøpe den i papirformat. Novellesamlingen til Ingvild Rishøi frigir litt plass i hyllene mine, fordi det er en samleutgave, jeg eier allerede en av samlingene hennes, nå går den videre til en god sak.

Leseeksemplarer
For meg er det viktig å holde meg oppdatert på ny norsk litteratur for ungdom/young adults. Nå har turen kommet til Aschehoug, som jeg pent spurte om leseeksemplarer fra. Innholdet i disse kan jeg ikke uttale meg stort om enda, jeg har bare såvidt begynt på Danielle.

Hvilke bøker har kommet inn i ditt hus i det siste? Har du lest noen av bøkene i bunken min kanskje? 


2 kommentarer:

  1. Det er en overvekt av bøker fra norske forfattere denne gangen, det er nok ikke så mange av dem som er kjent utenfor landets grenser.

    SvarSlett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen et lite spor fra ditt besøk =)