RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

Leseeksemplar fra forlag merkes reklame ihht. Forbrukerrådets retningslinjer, selv om bloggeren ikke mottar betaling eller har reklameinntekter.
hex hall

Hirka, halelaus og jordblind

Fremmedfrykt er et tema som er betent, og minst like aktuelt nå som da Odinsbarn ble utgitt i 2013.

hex hall

Ingen bestialsk krim

For oss mennesker er det valgene vi tar opp igjennom et levd liv som kan føre til ondskap

Søk

lørdag 4. juni 2016

I min postkasse mai/juni

Noen ganger er tilbudene så alt for fristende....


Jeg tør vel egentlig ikke regne på hvor mange kroner som går til bøker i løpet av året når dette kommer inn i løpet av en tre ukers periode.Noen har sett Engel i snøen på bloggen tidligere, men eksemplaret jeg har er et elektronisk leseeksemplar. Jeg likte boken så godt at jeg måtte kjøpe den i papirformat. Novellesamlingen til Ingvild Rishøi frigir litt plass i hyllene mine, fordi det er en samleutgave, jeg eier allerede en av samlingene hennes, nå går den videre til en god sak.

Leseeksemplarer
For meg er det viktig å holde meg oppdatert på ny norsk litteratur for ungdom/young adults. Nå har turen kommet til Aschehoug, som jeg pent spurte om leseeksemplarer fra. Innholdet i disse kan jeg ikke uttale meg stort om enda, jeg har bare såvidt begynt på Danielle.

Hvilke bøker har kommet inn i ditt hus i det siste? Har du lest noen av bøkene i bunken min kanskje? 


2 kommentarer:

  1. Det er en overvekt av bøker fra norske forfattere denne gangen, det er nok ikke så mange av dem som er kjent utenfor landets grenser.

    SvarSlett

Hyggelig at du tittet innom bloggen min. Jeg håper du fant noen bøker du fikk lyst til å lese.