RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

Leseeksemplar fra forlag merkes reklame ihht. Forbrukerrådets retningslinjer, selv om bloggeren ikke mottar betaling eller har reklameinntekter.
hex hall

Forfriskende edru etterforsker

Du vet den følelsen man kan få når man er ute å går alene i mørket. Kanskje er det noen der bak deg som følger med fra skyggene.

hex hall

Når det koker i hodet

Synne er mer enn sin ADHD, så kanskje er det best å holde enkelte ting skjult?

Søk

søndag 11. september 2016

Astrid Lindgren - En smakebit

Astrid Lindgren, et kjent og kjært forfatternavn i mange land. I fjor skrev forsker og formidler Agnes-Margrethe Bjorvand en Astrid Lindgren biografi for barn, boken er mesterlig illustrert av Lisa Aisato.


Kjenner du figurene? Illustrasjon av Lisa Aisato
Lindgren-boken var faktisk nominert til Bokbloggerprisen 2015, dessverre rakk jeg ikke å lese boka før vi skulle stemme på våre favoritter. Kanskje ville den vært blant mine beste norske fra i fjor? Who knows? Det er for tidlig for meg å si noe om enda.
Mange av de som jobbet på gården, hadde barn, så det var alltid mange å leke med. Ett av barna het Edit. Hun var eldre enn Astrid, og hun kunne noe helt magisk: lese! Hun var den første som leste eventyr for Astrid.
Hvilken Astrid Lindgren bok leste du sist? Selv tror jeg det må ha vært Karlson på taket.
Hvordan delta på en "En smakebit på søndag"?

1.Her gjelder kun èn regel: No spoilers.

2.Viktig: Legg inn linken til ditt blogginnlegg i linkefunksjonen. Link tilbake til dette blogginnlegget i ditt eget. Glemmer du det finner leserne verken din eller andres smakebiter. Bruker du Twitter/Instagram for å promotere bloggen din? Hastag #smakebit.


Denne utfordringen er inspirert av den engelske bloggen Should Be Readings faste utfordring Teaser Tuesday.

Om bloggeren
Mari jobber til daglig på kontor i et elektrikerfirma, i tillegg er hun redaktør/prosjektleder for NUBB.nu - nettsted som arbeider med formidling av nordisk ungdomslitteratur. Hun driver Bokblogger.no, der finner du en oversikt over de fleste norske bokblogger.

9 kommentarer:

 1. Jeg tror min må være Emil eller Pippi. Husker jeg har lest begge for min niese og nevø. Da jeg selv var liten elsket jeg Ronja Røverdatter og Brødrene Løvehjerte.

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg er veldig svak for Ronja selv, liker tøffe jenter i barnelitteraturen :)

   Slett
 2. Det er det virkelig, og boka er fylt med slike herlige illustrasjoner.

  SvarSlett
 3. Tack för smakbiten!
  Hm, jag minns inte vilken jag läste senast. LÄste en del för barnen när de var små. Kanske Bröderna Lejonhjärta var den senaste. Men det är ju minst 10 år sen ;-) Barnen var aldrig så förtjusta i böckerna tyvärr.

  SvarSlett
 4. Härlig bild av Astrid av Lisa Aisato :)
  Tack för ännu en söndag med smakbitar!

  SvarSlett
 5. Denne boken er bare helt fantastisk nydelig, og jeg ga den i julegave til flere i fjor. Veldig populært :) Ha en fin søndag :)

  SvarSlett
 6. Den siste jeg leste var Brødrene Løvehjerte, leste den for barna mine da de var mindre :))

  SvarSlett
 7. Krigsdagbøkene var den siste jeg leste, og før det er det mange år siden jeg leste noe av henne. Men har lest mange av hennes bøker da jeg var barn/ungdom

  SvarSlett

Hyggelig at du tittet innom bloggen min. Jeg håper du fant noen bøker du fikk lyst til å lese.