RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

Leseeksemplar fra forlag merkes reklame ihht. Forbrukerrådets retningslinjer, selv om bloggeren ikke mottar betaling eller har reklameinntekter.
hex hall

Forfriskende edru etterforsker

Du vet den følelsen man kan få når man er ute å går alene i mørket. Kanskje er det noen der bak deg som følger med fra skyggene.

hex hall

Når det koker i hodet

Synne er mer enn sin ADHD, så kanskje er det best å holde enkelte ting skjult?

Søk

søndag 20. august 2017

Sløve søndag - En smakebit på søndag

Lørdag er huset fylt med hyggelig folk, derfor blir søndagens smakebit litt kort. Her står det ryddig og vasking på plakaten ;)


Så i dag har jeg lyst til å vise dere et av leseksemplarene som kom i postkassen min og som jeg ser fram til å lese. Må jo være midt i blinken for meg som bor på landet ;) Nyt søndagen alle sammen!


Jeg så forresten at smakebitfunksjonen var ny på søndag, så alle ble sendt til en ekstern side for å legge til smakebiter. Hva syns dere om den? Jeg var ikke så begeistret for den, og forsøker å bytte tilbake til den gamle. Gi meg gjerne et pip om dere foretrekker den nye.Hvordan delta med en smakebit?

1.Her gjelder kun èn regel: No spoilers.

2.Viktig: Legg inn linken til ditt blogginnlegg i linkefunksjonen. Link tilbake til dette blogginnlegget i ditt eget. Glemmer du det finner leserne verken din eller andres smakebiter. Bruker du Twitter/Instagram for å promotere bloggen din? Hastag #smakebit.


Denne utfordringen er inspirert av den engelske bloggen Should Be Readings faste utfordring Teaser Tuesday.Om bloggeren
Mari har studert samtidslitteratur for barn og unge ved Norsk Barnebokinstitutt. Hun er redaktør nubb.nu, nettsted for formidling av nordisk ungdomslitteratur og hun driver Bokblogger.no, stedet hvor du finner de fleste norske bokblogger.

4 kommentarer:

 1. En väldigt vacker bok som skulle passa mig också, som också bor på landet :)
  Roligt att du är tillbaka med En smakebit på söndag!

  SvarSlett
 2. Hm, jag tror inte ens jag la märke till att något var annolunda förra veckan..

  SvarSlett
 3. Tänkte nog inte heller på att något var annorlunda förra veckan.... Tack för smakbiten!

  SvarSlett

Hyggelig at du tittet innom bloggen min. Jeg håper du fant noen bøker du fikk lyst til å lese.