RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

Leseeksemplar fra forlag merkes reklame ihht. Forbrukerrådets retningslinjer, selv om bloggeren ikke mottar betaling eller har reklameinntekter.
hex hall

Hirka, halelaus og jordblind

Fremmedfrykt er et tema som er betent, og minst like aktuelt nå som da Odinsbarn ble utgitt i 2013.

hex hall

Ingen bestialsk krim

For oss mennesker er det valgene vi tar opp igjennom et levd liv som kan føre til ondskap

Søk

lørdag 13. april 2019

Airborn - En smakebit på søndag

Er ikke dette omslaget fantastisk? Det ser ut som en gammel filmplakat.

Nylig begynte jeg på Airborn av Kenneth Oppel, det er første bok i trilogien om Matt, skipsgutten på luftskipet Aurora. Jeg er ikke så glad i å fly, så egentlig burde jeg kanskje ikke la meg fenge av en historie som handler både om eventyr i og seiling gjennom luften? Men altså noen eventyr uimotståelige uansett.


Dagens linkefunksjon for smakebitene finner du lenger ned i dette blogginnlegget. Neste uke er det Astrid Terese som er vert for smakebitene.

Airborn er boken jeg leser på Kindle hver kveld, den er ganske fengende så langt, problemet er bare at jeg leser på sengen og at jeg nok legger meg litt for sent hver kveld og er da skikkelig trøtt. Det blir derfor ikke lest så mye av gangen. I pollensesongen er jeg alltid ekstra trøtt, og det hjelper ikke på akkurat nå, så det har vært noen kvelder hvor lesebrettet har dunket meg i hodet. Likevel har jeg fått et inntrykk av denne historien, og det virker som det er mulig å drømme seg helt bort i en annen verden her.


I felt terribly thirsty all of a sudden and tired all the way through my bones, and then remembered that I'd been on duty for more than sixteen hours, and normally would have been in my bunk asleep. Instead, I'd been swinging across the sky. I started to climb out, but my knees went wobbly, and Captain Walken and Mr. Chen grabbed me under the arms and swung me to the deck.


Hva leser du denne første helgen av påskeferien? For de som har det da. Er det en god krim(deckare) på gang eller er du ikke så opptatt av lesetradisjoner og velger noe helt annet kanskje?


Ha en flott søndag alle sammen og en riktig god påske!

You are invited to the Inlinkz link party!
Click here to enter
Hvordan delta med en smakebit?

1.Her gjelder kun èn regel: No spoilers.

2.Viktig: Legg inn linken til ditt blogginnlegg i linkefunksjonen. Link tilbake til dette blogginnlegget i ditt eget. Glemmer du det finner leserne verken din eller andres smakebiter. Bruker du Twitter/Instagram for å promotere bloggen din? Hastag #smakebit.


Denne utfordringen er inspirert av den engelske bloggen Should Be Readings faste utfordring Teaser Tuesday.


Om bloggeren
Mari har studert samtidslitteratur for barn og unge ved Norsk Barnebokinstitutt og brenner for god litteratur for barn og unge.

8 kommentarer:

 1. Jag håller med Vilket härligt omslag. Tack för smakbiten och trevlig söndag.

  SvarSlett
 2. Det var virkelig fantastisk. En slik bok jeg kunne valgt bare på grunn av omslaget :-) Jeg leser også på sengen og det tar lenger tid enn ellers, men samtidig kan jeg ikke tenke meg å slutte med det :-)
  Ha en riktig fin søndag!

  SvarSlett
 3. Väldigt härligt omslag på boken, håller med om att det får en att tänka på gammaldags filmpaket. Blir sugen på att läsa när jag ser omslaget. Tack för smakbiten och ha en fin söndag!

  SvarSlett
 4. Vilket fint omslag! Och boken verkar intressant. Jag blev nyfiken på den. Tack för smakbiten! :)

  SvarSlett
 5. Mycket fantasifullt omslag och boken är ju också fantasy! Tack för smakbit och ha en härlig söndag

  SvarSlett
 6. Riktigt snyggt bokomslag! Beskrivningen gör mig nyfiken på boken också.

  SvarSlett
 7. Har inte hört talas om din bok. Väldigt snyggt omslag. Tack för smakbiten.

  SvarSlett
 8. Jag håller med, fantastiskt bokomslag. Flyga klarar jag av utan problem men jag är väldigt höjdrädd, så klättra på utsidan av den där skulle jag då sannerligen inte ge mig på. Hu!

  SvarSlett

Hyggelig at du tittet innom bloggen min. Jeg håper du fant noen bøker du fikk lyst til å lese.