RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

Leseeksemplar fra forlag merkes reklame ihht. Forbrukerrådets retningslinjer, selv om bloggeren ikke mottar betaling eller har reklameinntekter.
hex hall

Forfriskende edru etterforsker

Du vet den følelsen man kan få når man er ute å går alene i mørket. Kanskje er det noen der bak deg som følger med fra skyggene.

hex hall

Når det koker i hodet

Synne er mer enn sin ADHD, så kanskje er det best å holde enkelte ting skjult?

Søk

lørdag 6. juli 2019

Brådypt - En smakebit på søndag

Det er veldig passende at vi har vært på kanotur i hele dag og at boken jeg leser for tiden er ungdomsthrilleren Brådypt av Elin Viktoria Unstad.


Omslagdesign av Trine + Kim Designstudio


Dagens linkefunksjon for smakebitene finner du lenger ned i dette blogginnlegget. Neste uke er det Astrid Terese som er vert for smakebitene.

Først må jeg få gratulere alle våre svenske leseglade venner med bronse i fotball VM! Hurra, det er stort!

Hallusinasjoner eller virkelighet

Vilja på 17 har vært død, hun drunket, men ble gjennopplivet. Dette skjer før romanens begynnelse, kapitlene veksler mellom nåtid og noen uker tilbake i tid og jeg tror ikke jeg avslører noe hvis jeg sier at vi nok skal få ta del i drukningsulykken som lesere. Det vil nok de fleste voksne, og unge kanskje, forstå ganske fort. Som om ikke det å drukne er nok blir Vilja faktisk kidnappet, eller som leser er man like usikker som familien hennes, som mener det hele var en hallusinasjon knyttet til traumene ved å oppleve drukning. Er kanskje ikke bokens hovedperson troverdig eller er det alle rundt henne som tar feil? Noe er galt her, men det er ikke sikkert at det er Vilja som er skyld i det. Her skal dere få en smakebit fra historien:
Hun trekker pusten. Jeg prøver å gjøre det samme, men det blir ikke mer enn halvveis. Noe sperrer et sted nede i brystet. Jeg slipper pusten ut, trekker den inn på nytt. Denne gangen stopper det enda litt høyere. Jeg gjør det samme igjen. Det føles ikke som om jeg får nok luft.


You are invited to the Inlinkz link party!
Click here to enterØnsker dere alle en fortsatt god pinsehelg!


Hvordan delta med en smakebit?

1.Her gjelder kun èn regel: No spoilers.

2.Viktig: Legg inn linken til ditt blogginnlegg i linkefunksjonen. Link tilbake til dette blogginnlegget i ditt eget. Glemmer du det finner leserne verken din eller andres smakebiter. Bruker du Twitter/Instagram for å promotere bloggen din? Hastag #smakebit.


Denne utfordringen er inspirert av den engelske bloggen Should Be Readings faste utfordring Teaser Tuesday.


Om bloggeren
Mari har studert samtidslitteratur for barn og unge ved Norsk Barnebokinstitutt og brenner for god litteratur for barn og unge.

9 kommentarer:

 1. Jeg har lest og omtalt Brådypt. En psykologisk krim for barn. Denne uka er jeg på hytta sammen med tre barnebarn på 5, 6 og 9 år. Blir nok lesing av barnebøker om kveldene.

  SvarSlett
 2. Tack för smakbiten. Den låter spännande.

  SvarSlett
 3. Tack för smakbit, låter läskig, trevlig söndag

  SvarSlett
 4. Den låter spännande! Fint omslag också. :) Tack för smakbiten!

  SvarSlett
 5. Hm, spännande otäckt! ;) tack för smakbiten!

  SvarSlett
 6. Låter ganska ruskigt. Och spännande. Tack för smakbiten!

  SvarSlett
 7. Oj, låter rent gastkramande - men intressant.

  SvarSlett
 8. Kanottur låter mysigt. Tack för smakbiten.

  SvarSlett
 9. Hei jeg heter Frøya Øyvind Jeg er fra Bergen, men jeg flytter til Belgia med mannen min. Jeg har lest interessante historier på nettet om hvordan noen ødelagte relasjoner har blitt reparert av kraftige magiske spellcastere. Jeg trodde det var alle løgner til jeg hadde lignende problemer i forholdet til mannen min, som jeg har vært gift i lang tid, og vi er velsignet med to barn, jeg ble overrasket da han kom hjem med en annen kvinne og informerte meg om at han er lei av meg uten grunn, jeg prøvde å spørre ham hva er problemet mine ord falt på døve ører jeg må flytte det fordi jeg ikke kan bære smerten av å se en annen kvinne på samme tak med meg jeg ble ødelagt og hjertebrudd i denne perioden må jeg informere en venn av min erfaring, hun fortalte meg ikke å bekymre meg for at mannen min ville vi komme tilbake til meg Jeg lurte på hvordan det skulle være mulig, hun fortalte meg at hun skulle introdusere meg til en spellcaster navn Drigbinovia, som er en veldig kraftig spellcaster. Først hadde jeg noen tvil fordi jeg ikke tror på ting som at jeg ikke handlet caster og han fortalte meg hva jeg skulle gjøre, og jeg tvang og gjorde det han ba meg gjøre, han fortalte meg også at dette er en gjort at jeg ikke burde bekymre meg om at mannen min ringer meg eller sender meg en melding, at mannen min kommer og ber meg om tilgivelse på bare to dagers tid, til min mest overraskelse, ringte mannen min neste dag og begynte å gråte for å tilgi ham, at han ikke ble med sin sunn fornuft til det øyeblikket. Jeg er alltid overrasket over dette store miraklet som har skjedd i mitt liv, min mann og våre to barn er sammen, og vi er mer enn noensinne glade hvis noen opplever et slikt problem i ditt forhold, kan du kontakte denne flotte kasteren på hans Email = doctorigbinovia93@gmail.com du kan også Whatsapp ham på +2348144480786 ikke la noen forakte deg for ditt forhold?

  SvarSlett

Hyggelig at du tittet innom bloggen min. Jeg håper du fant noen bøker du fikk lyst til å lese.