RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

Leseeksemplar fra forlag merkes reklame ihht. Forbrukerrådets retningslinjer, selv om bloggeren ikke mottar betaling eller har reklameinntekter.
hex hall

Nakenbilder på avveie

En snap i forelskelsens rus, en person som ikke var til å stole på. Et liv som blir endret.

hex hall

Ikke alle må ha barn

Hvorfor skal alle mene noe om andres valg om å få barn eller ikke?

Søk

søndag 15. mars 2020

Litt glede - En smakebit på søndag


Nå er det jul igjen

Neida, det er det ikke, men det gjør jammen meg ikke noe å få en liten dose med julemagi nå. Jeg føler at vi trenger det. Litt håp og glede, i en meget spesiell og alvorlig situasjon som verdens land nå står midt i. Julosaurusen leser jeg sammen med 9-åringen, boken er skrevet av Tom Fletcher. Han er ikke bare forfatter, men også sanger. Kanskje kan han flere andre ting også, hva vet jeg? 9-åringen sover søtt nå, så jeg skal ikke snike meg inn for å finne et sitat i boken, det jeg skal dele med dere er noe annet som gjør meg glad og som er knyttet til bokens forfatter, nemlig en duett han gjorde med sin kone(sangen er vel opprinnelig tilhørende bandet han er med i, McFly). Hvis ikke dette gjør dagen litt lysere, så vet ikke jeg :)


Dagens linkefunksjon for smakebitene finner du lenger ned i dette blogginnlegget. Neste uke er det Astrid Terese som er vert for smakebitene.

Nyt søndagen så godt du kan. Hold deg med med dine nærmeste, vask hender og sørg for å bidra for å kjempe tilbake og begrense koronaviruset.


You are invited to the Inlinkz link party!
Click here to enter

Hvordan delta med en smakebit?

1.Her gjelder kun èn regel: No spoilers.

2.Viktig: Legg inn linken til ditt blogginnlegg i linkefunksjonen. Link tilbake til dette blogginnlegget i ditt eget. Glemmer du det finner leserne verken din eller andres smakebiter. Bruker du Twitter/Instagram for å promotere bloggen din? Hastag #smakebit.


Denne utfordringen er inspirert av den engelske bloggen Should Be Readings faste utfordring Teaser Tuesday.


Om bloggeren
Mari har studert samtidslitteratur for barn og unge ved Norsk Barnebokinstitutt og brenner for god litteratur for barn og unge.

7 kommentarer:

 1. Litt jul skader ikke for lekne mennesker. Håper du "holder ut" inne, jeg må innrømme at vi er heldige vi gamlisser som bare har oss selv å tenke på i disse dager.

  SvarSlett
 2. Å vad härligt med julmagi. Någon gång skulle jag vilja skriva en riktigt magisk julberättelse. Tack för smakbiten.

  SvarSlett
 3. Skönt med en glädjespridare just nu! Tack.

  SvarSlett
 4. Åh, verkar vara en mysig bok. Tack för smakbiten.

  SvarSlett
 5. En veldig fin sang. Tom laget også en fin sang til bryllupet sitt som han sang, som han la ut på YouTube. En veldig flink sanger. Har ikke lest boka, men det er helt sikkert veldig fin. Den må jeg få lest en gang :-)

  SvarSlett

Hyggelig at du tittet innom bloggen min. Jeg håper du fant noen bøker du fikk lyst til å lese.