RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

Leseeksemplar fra forlag merkes reklame ihht. Forbrukerrådets retningslinjer, selv om bloggeren ikke mottar betaling eller har reklameinntekter.
hex hall

Forfriskende edru etterforsker

Du vet den følelsen man kan få når man er ute å går alene i mørket. Kanskje er det noen der bak deg som følger med fra skyggene.

hex hall

Når det koker i hodet

Synne er mer enn sin ADHD, så kanskje er det best å holde enkelte ting skjult?

Søk

lørdag 14. november 2020

Jordskjelvhjerte - En smakebit på søndag

                                 


I går ettermiddag reiste vi en tur på hytta. Ungene hadde i oppgave å pakke til seg selv. Da det var leggetid kom husets lillesøster på at hun hadde glemt både kosebamse og bok. Hjemme bytter vi på hvem som leser på senga, de kveldene jeg leser er det fortsatt Molly Moon som gjelder, de kveldene pappa legger er det Harry Potter(Fangen fra Azkaban) som gjelder. I kveld måtte vi altså finne på noe annet.

Takk og pris for internett og bibliotek. Vi endte opp med å låne Jordskjelvhjerte av Camilla Otterlei og Tiril Valeur. Valget falt på denne boka fordi vi hadde lyst til å lese en bok om vennskap, ja også gjorde det nok ingenting at YouTube og hamstere ble nevnt som ingredienser i boka heller. YouTube er liksom det store og 9-åringens store drøm akkurat nå er egen YouTube-kanal.
De vasket av sminka, pusset tennene og krabbet opp i senga. - Skal vi spille kort? hvisket Eline og snikspiste en smågodt fra under puta. - Hva med mørkegjemsel? foreslo Simone. Eline lyste opp. God idé!

  Jeg håper dere alle er friske og raske, ta vare på hverandre <3 

Neste uke er smakebitene hos  Astrid Terese .

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter


Hvordan delta med en smakebit?

1.Her gjelder kun èn regel: No spoilers.

2.Viktig: Legg inn linken til ditt blogginnlegg i linkefunksjonen. Link tilbake til dette blogginnlegget i ditt eget. Glemmer du det finner leserne verken din eller andres smakebiter. Bruker du Twitter/Instagram for å promotere bloggen din? Hastag #smakebit.


Denne utfordringen er inspirert av den engelske bloggen Should Be Readings faste utfordring Teaser Tuesday.

Om bloggeren
Mitt navn er Mari. Jeg er en dame i siste halvdel av 30-årene. Har studert samtidslitteratur for barn og unge ved Norsk Barnebokinstitutt. Tidligere redaktør nubb.nu, nettsted for formidling av nordisk ungdomslitteratur. Du kan lese mer om meg i fanen "Kontakt/Hvem er jeg?"

8 kommentarer:

 1. Hurra for biblioteket :)
  Jeg husker Molly Moon fra da datteren min var liten. Jeg koste meg mye med de bøkene. Lurer på hvordan det ville være å lese dem nå ...

  SvarSlett
 2. Så flott at dere lar barna ta ansvar selv :) Ser ut som dere løste utfordringen fint, med en spennende bok.
  God søndag Mari!

  SvarSlett
 3. Vilken tur att det löste sig! Utan bok och gosedjur hade det kunnat bli riktigt illa. Så var det för våra barn i alla fall.

  SvarSlett
 4. Bibliotek och särskilt e-böcker är bra grejer!

  SvarSlett
 5. Tur att biblioteket finns! Tråkigt att hon glömde sitt gosedjur också.

  SvarSlett
 6. Ja bibliotek är verkligen bra och viktiga, inte minst i dessa tider märker jag i mitt jobb som bibliotekarie. Tack för smakbiten och ha en skön söndag!

  SvarSlett
 7. Vilken underbar framtidsdröm, en egen Youtube-kanal! Tack för smakbit

  SvarSlett
 8. Bra med bibliotek. Tack för smakbiten.

  SvarSlett

Hyggelig at du tittet innom bloggen min. Jeg håper du fant noen bøker du fikk lyst til å lese.