RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

Leseeksemplar fra forlag merkes reklame ihht. Forbrukerrådets retningslinjer, selv om bloggeren ikke mottar betaling eller har reklameinntekter.
hex hall

Hirka, halelaus og jordblind

Fremmedfrykt er et tema som er betent, og minst like aktuelt nå som da Odinsbarn ble utgitt i 2013.

hex hall

Ingen bestialsk krim

For oss mennesker er det valgene vi tar opp igjennom et levd liv som kan føre til ondskap

Søk

søndag 4. april 2021

Jeg har reist til Sverige - En smakebit på søndag

Okei da, så har jeg bare reist til Sverige i bøkenes verden. Akkurat nå befinner jeg meg nemlig i Fjällbacka, i Camilla Läckbergs krimserie. Jeg tror faktisk dette er min første Läckberg roman. Det er den sjette i serien, og den ble plukket ut helt tilfeldig fra bokhyllen.
Jeg var aldeles i påskeferiemodus, og glemte helt at det var søndag. Det var jeg liksom forberedt på at var i morgen. Jaja, sånn kan det gå. Vi har vært noen dager borte, på tur i egen kommune. Hva gjør dere i andre koronapåsken på rad? Med meg i min bagasje har jeg hatt Havfruen av Camilla Läckberg. De aller fleste er sikkert godt kjent med hennes serie, jeg derimot er på min første bok i serien(som faktisk er den sjette boken i serien). Langt bak i hukommelsen så demrer det for meg at jeg kan ha sett en episode eller noe av krimserien basert på bøkene en eller annen gang, men det husker jeg lite av. 

Så fort han kom inn, åpnet han konvolutten og trakk ut kortet som lå inni. Stående i gangen leste han teksten. Den var kort og merkelig.
Kenneth snudde kortet for å se om det sto noe på baksiden. Men nei. Bare de to kryptiske linjene.
Hva slags forhold har du til Camilla Läckberg som forfatter?

Neste uke er smakebitene hos  Astrid Terese .

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enterHvordan delta med en smakebit?

1.Her gjelder kun èn regel: No spoilers.

2.Viktig: Legg inn linken til ditt blogginnlegg i linkefunksjonen. Link tilbake til dette blogginnlegget i ditt eget. Glemmer du det finner leserne verken din eller andres smakebiter. Bruker du Twitter/Instagram for å promotere bloggen din? Hastag #smakebit.


Denne utfordringen er inspirert av den engelske bloggen Should Be Readings faste utfordring Teaser Tuesday.

Om bloggeren
Mitt navn er Mari. Jeg er en dame i siste halvdel av 30-årene. Har studert samtidslitteratur for barn og unge ved Norsk Barnebokinstitutt. Tidligere redaktør nubb.nu, nettsted for formidling av nordisk ungdomslitteratur. Du kan lese mer om meg i fanen "Kontakt/Hvem er jeg?"

4 kommentarer:

 1. inte läst Läckberg deckare, men har en träningsbok med henne...

  SvarSlett
 2. Hun er interessant som person, men jeg må innrømme at de 7-8 krimbøkene jeg leste har jeg allerede glemt. Kom meg til Fjällbacka da. Fint sted :)

  SvarSlett
 3. Jag har läst alla hennes böcker. En del är riktigt bra, andra inte. Häxan tycker jag är den allra bästa.

  SvarSlett
 4. Hei,
  Jeg skriver for å informere deg om at vi tilbyr personlige lån med 2% rente. Vi kan gi deg lån slik at du kan gjennomføre prosjektene dine eller andre ting du vil gjøre. Kontakt oss direkte via e-post: sduplens@gmail.com
  Med vennlig hilsen

  SvarSlett

Hyggelig at du tittet innom bloggen min. Jeg håper du fant noen bøker du fikk lyst til å lese.