RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

På denne bloggen kan du lese om ungdomsbøker i alle sjangere. Jeg er ikke sponset. Her får du ærlige meninger om bøker jeg har lest.
hex hall

Kvinnen i Isdalen

Har Dennis Aske funnet svaret på en av Norges historiens mest myteomspunne saker?

hex hall

Tung tids tale

Noen ganger kan det som skal være en av livets gleder bli vanskeligere enn hva vi kunne evne og forestille oss.

Søk

tirsdag 6. april 2010

Siste bok i populær ungdomsserie utgitt i dag - allerede utsolgt


Har du ikke lest de to første bøkene i Kelley Armstrongs Darkest Power trilogi så syntes jeg du skal gjøre det. Er du en av de som digget Twilight bøkene så tror jeg ganske så sikkert du vil like disse bøkene også, selv om det vel og merke ikke er en eneste vampyr i serien så langt. Hvis du ikke har hørt om bøkene før så kan du ta en titt på dette innlegget hvor jeg har skrevet litt om de to første bøkene i denne bloggen, du kan lese anmeldelsen min av den første boken på den engelske bokbloggen min eller du kan simpelten bare ta en titt på boktraileren nederst i dette innlegget.

Uanett over til temaet i overskriften til posten. Den siste boken i denne serien ble altså utgitt i dag. Jeg tok turen innom The Book Depository for å kjøpe boken og jammen meg var den ikke allerede utsolgt! Etter å bare ha vært i salg noen timer. Ja,ja, jeg kan takke meg selv for at jeg ikke forhåndsbestilte den.

Her er traileren til The Summoning: