RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

Leseeksemplar fra forlag merkes reklame ihht. Forbrukerrådets retningslinjer, selv om bloggeren ikke mottar betaling eller har reklameinntekter.
hex hall

Hirka, halelaus og jordblind

Fremmedfrykt er et tema som er betent, og minst like aktuelt nå som da Odinsbarn ble utgitt i 2013.

hex hall

Ingen bestialsk krim

For oss mennesker er det valgene vi tar opp igjennom et levd liv som kan føre til ondskap

Søk

onsdag 7. desember 2011

Årets 10 bokfavoritter 2011


Det har vært vanskelig å plukke årets favoritter men jeg har nå klart å lage meg en liste på 10 titler. Dette er de 10 beste bøkene jeg har lest i år, det betyr ikke nødvendigvis at de har blitt publisert i 2011 bare at jeg har lest dem i år. Linkene fører til mine bokomtaler.
 1. Warm Bodies av Isaac Marion
 2. Perfekt Kjemi av Simone Elkeles
 3. Mellom oss av Ruth Lillegraven
 4. Delirium av Lauren Oliver
 5. Tonje Glimmerdal av Maria Parr
 6. Unearthly av Cynthia Hand
 7. Himmelfallen av Brian Zelsnick(min omtale av denne boken kommer her på bloggen i morgen, så følg med!)
 8. Høsten av Jan Henrik Nielsen
 9. Blodrød vei av Moira Young
 10. Daughter of Smoke and Bone av Laini Taylor
Hvilke bøker har gitt deg de beste leseropplevelsene i 2011?

About Mari
I'm a book lover born in Norway in the summer of 1983. I love to escape in the wonderful world of books. When I don't have my nose stuck in a book I'm either at work, spending time with my family and friends or blogging.

13 kommentarer:

 1. Høsten kommer nok på topp av min liste :)
  Deretter likte jeg også veldig godt Delirium på sitt vis :) Og har også lyttet til Perfekt Kjemi, hvilket jeg også likte veldig godt, men tror ikke den er blandt årets favoritter :)

  Kjempe fin liste. Flere av dem som er på to-read lista mi :D

  SvarSlett
 2. Har ikke foretatt noen liste enda siden året ikke er over og for alt jeg vet har jeg fortsatt noen perler igjen. Har akkurat lest The Kitchen House som rykket rett opp som favoritt, andre er Nekronauten, The Somnambulist, Snøbarnet, The Sugar Queen, Under de dype skyggene av løvtunge trær, Dødens sirkel, Divergent og Rom.

  SvarSlett
 3. Jeg har nettopp satt sammen min egen liste, og har faktisk ingen av de samme bøkene som deg på lista mi!:P

  SvarSlett
 4. Jeg skal snart ta meg en liten juleferie fra bloggen så jeg velger å poste listen min i dag :) Skulle det komme en ny favoritt blant årets siste bøker så skal jeg nok få meldt i fra om det på nyåret.

  Jeg er litt usikker på hvor mye lesetid det blir på meg resten av året. Vi skal flytte og gjøre klar huset vårt for salg, så mye lesetid vil nok forsvinne der.

  Spennende å se hvilke favoritter du har så langt i år, Bokelskerinnen :)

  SvarSlett
 5. Nina: He he, da gleder jeg meg til å se din :D

  SvarSlett
 6. Det var ikke ment som kritikk altså, ser at det kan leses sånn :) Jeg skal bruke tid på bøker i romjulen og da tenker jeg at det kanskje dukker opp noen der. Daughter of Smoke and Bone er en av dem jeg har lyst til å lese snart.

  SvarSlett
 7. Jeg tok det ikke som kritikk altså, men det er jo lovlig tidlig av meg he he. Det er ikke så lett alltid med skriftlig kommunikasjon, noen ganger kunne det vært fint å se kroppsspråket til de man skriver med ;)

  SvarSlett
 8. "Mellom oss" er en bok jeg skal lese, etter å ha lest mange gode anmeldelser av den. Og når den i tillegg er på ti-på topp lista di for leste bøker i 2011, så er det enda en grunn :-)

  Lykke til med hussalg :-)

  SvarSlett
 9. Jeg håper du liker den likte godt som jeg gjorde, Gro :)

  Tusen takk!

  SvarSlett
 10. Så fantastisk designet ditt har blitt!!

  SvarSlett
 11. Veldig fint nytt design ja:-) Jeg har lest noen av disse, men har Mellom oss stående i bokhyllen, og gleder meg også til oversettelsen av Daughter of Smoke and Bone og Bloodred Road. Spørs om de ikke får være med på årets leseliste.. Lykke til med flytting og god jul!

  SvarSlett
 12. Kjempefint design. Perfekt kjemi er ei av mine yndligsbøker òg. Kjem nok til å kome på lista. =) Blodrød vei har eg ikkje fått tak i, men eg lengtar etter å opne bok og byrje lesinga.

  SvarSlett
 13. Så fint design du har fått deg! Er en stund siden sist jeg tittet innom her, ligger litt langt bak når det gjelder bloglovin for tiden. Mange gode bøker på listen din!

  SvarSlett

Hyggelig at du tittet innom bloggen min. Jeg håper du fant noen bøker du fikk lyst til å lese.