RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

På denne bloggen kan du lese om ungdomsbøker i alle sjangere. Jeg er ikke sponset. Her får du ærlige meninger om bøker jeg har lest.
hex hall

Ingen er ei øy

Moren gjør meg så inn i hampen forbannet.

hex hall

Tung tids tale

Noen ganger kan det som skal være en av livets gleder bli vanskeligere enn hva vi kunne evne og forestille oss.

Søk

torsdag 5. januar 2012

Boktema: Årskavalkade 2011Det er torsdag og i dag er det tid for årets første Boktema hos anettes bokboble og temaet er "Årskavalkade 2011".

Årets beste bok 2011:
Forfatteren Laini Taylor har skrevet en meget god fantasy med et vakkert språk, anbefales. Boken kommer forresten ut på norsk 1.februar.
Klikk her for å lese min anmeldelse av Daughter of Smoke and Bone.Årets dårligste

Angelfire var en bok som fikk mye skryt og jeg følte meg utrolig heldig da jeg fikk et anmeldereksemplar på NetGalley. Gledet meg sånn til å ta fatt på boken. Dessverre likte jeg den ikke, det var et ork å i det hele tatt fullføre boken. Heltinnen skulle være en reinkarnasjon av en urgammel kriger men vi nesten ikke noe av forhistorien hennes. Heltinnen hadde også en  vokter som besvarte så og si alle hennes 999 spørsmål med "you'll remember it in time", det irriterte vettet av meg.

Klikk her for å lese min fulle anmeldelse av Angelfire av Courtney Allison Moulton. 

Årets skuffelse

Det var ikke det at historien var så dårlig, men jeg hadde håpet på veldig mye mer enn hva jeg fikk. Den greske mytologien i historien var veldig spennende men familien som var i fokus ble litt for lik Stephenie Meyers Cullen familie fra Twilight.

Klikk her for å lese hele min anmeldelse av Starcrossed av Josephine Angelini.

Årets mest positive overraskelse


Min aller første roman med en zombie i en av hovedrollene, absolutt ikke noe for meg tenkte jeg. Så feil går det altså an å ta, dette var en nydelig bok! Du tenker kanskje at her må det være mye blod og gørr, det er det ikke. Anbefaler alle å lese den :) Filmen kommer i august i år og i hovedrollen finner vi Nicholas Hoult, John Malkovich spiller forresten også i filmen. Jeg gleder meg til å se den.

Klikk her for å lese min fulle omtale av Warm Bodies av Isaac Marion.

Min topp 10 liste fra 2011 finner du ved å følge denne linken.

Om bloggeren
Sommeren 2007 startet Mari bloggen Flukten fra virkeligheten. Mari elsker bøker(selvsagt!) og håper noe av sin leseglede kan smitte over på andre. Til daglig jobber hun på kontor.

9 kommentarer:

 1. Daughter of Smoke and Bone er bare helt nydelig.

  Jeg har litt vansker med å se for meg en zombie som helten, men det høres unektelig interessant ut. :)

  SvarSlett
 2. Så utrolig lekkert det nye designet ditt er! Elsker fargekombinasjonene! Parajunkee kan virkelig sakene sine altså:)

  SvarSlett
 3. Har ikke lest noen av disse, så ble egentlig nysgjerrig på alle sammen he he:)

  SvarSlett
 4. Ikke lest noen av disse jeg heller.

  SvarSlett
 5. Jeg har så skyhøye forventninger til Daughter of Smoke and Bone nå, er redd for å bli skuffet. Angelfire skal jeg styre greit unna tenker jeg.

  SvarSlett
 6. Jeg har ikke lest eller hørt om noen av disse bøkene. Fantasy er en sjanger jeg leser lite av, men det er facinerende hvor mange bøker som finnes. Jeg har en niese som sluker bøker i denne sjangeren :-)

  Sv: Tilbake til Riverton av Kate Morton er også veldig bra, så gled deg til den. Og når det gjelder hundreåringen, så hadde jeg vel for høye forventninger til den. Jeg er neig med deg, når det er forskjellige meninger om en bok, så blir en nysgjerrig :-)

  SvarSlett
 7. Det blir smoke and bone på meg også i 2012.
  Det må jeg jo, hvis det var din aller beste fra 2012.

  SvarSlett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen et lite spor fra ditt besøk =)