RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

Leseeksemplar fra forlag merkes reklame ihht. Forbrukerrådets retningslinjer, selv om bloggeren ikke mottar betaling eller har reklameinntekter.
hex hall

Hirka, halelaus og jordblind

Fremmedfrykt er et tema som er betent, og minst like aktuelt nå som da Odinsbarn ble utgitt i 2013.

hex hall

Ingen bestialsk krim

For oss mennesker er det valgene vi tar opp igjennom et levd liv som kan føre til ondskap

Søk

onsdag 4. januar 2012

Premiere på den norske teaser traileren til Ønskemesterens datter av Laini Taylor

Jeg vet det er mange som gleder seg og Ønskemesterens datter av Laini Taylor utgis på norsk om under en måned. 1.februar er datoen du bør merke deg. Bazar forlag har i dag lagt ut sin versjon av teaser traileren, det er den amerikanske med noen få endringer.

   

 Har du ikke hørt om boken tidligere klikk her for å lese min omtale av Daughter of Smoke and Bone(eng.tittel) av Laini Taylor.

Jeg må innrømme at det hadde vært utrolig morsomt om det kom en offisiel trailer også når boken slippes. Selv er jeg helt forelsket i de engelske trailerene til boken de er så flotte.

Om bloggeren
Sommeren 2007 startet Mari bloggen Flukten fra virkeligheten. Mari elsker bøker(selvsagt!) og håper noe av sin leseglede kan smitte over på andre. Til daglig jobber hun på kontor.

10 kommentarer:

 1. Jeg hadde hørt om boka før men visste ikke hva den het på norsk he he så virket fremmed helt til jeg klikket på anmeldelsen din. Har nå aldri lest den, men den er på lista over bøker jeg vil lese i nærmeste fremtid:)

  SvarSlett
 2. Har hørt om boken på diverse engelske blogger :) Spennende at den kommer på norsk. Kanskje jeg må lese den i år :)

  SvarSlett
 3. Stilig:) Likte traileren kjempe godt=)

  SV;Så bra at du er enig:) Jeg fikk ikke sove helt i natt og ble ferdig med den rundt halv fire. Så denne omtalen ble skrevet ehm..ganske tidlig. hehe

  SvarSlett
 4. Jeg har postet et lite innlegg om denne jeg og. Synes det er fint at det kommer boktrailere for norske oversettelser også :-)

  SvarSlett
 5. Jeg gleder meg! Dagbladet hadde et intervju med forfatteren i forrige uke under spalten "Dagbladet har trua på". Blir spennende å se hvordan boken gjør det her til lands. Jeg må få lest min engelske utgave snart.

  SvarSlett
 6. Så fint at dere er spente, jeg gleder meg til å se mottakelsen boken får her til lands. En av mine favoritter fra 2011.

  Bokelskerinnen: Det fikk jeg selvsagt ikke med meg :(

  SvarSlett
 7. Så gøy å se at dere er så engasjert på vegne av boken! Vi på forlaget har skikkelig troen på denne. Det er bare å sende en forespørsel om å få et leseeksemplar av boken, så går det sikkert i orden.
  Send e-posten til: synne.torsdottir@bazarforlag.com

  Husk å legg med link til bloggen din og adressen din:)

  SvarSlett
 8. Vet du når bok nummer to kommer ut? :) Klarer nesten ikke å vente...

  SvarSlett
 9. Hei Ronja, Det er jeg faktisk ikke helt sikker på, men jeg har forhørt meg med forlaget. Så hvis du følger med her så skal jeg oppdatere med et svar så fort jeg vet noe :)

  SvarSlett

Hyggelig at du tittet innom bloggen min. Jeg håper du fant noen bøker du fikk lyst til å lese.