RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

Leseeksemplar fra forlag merkes reklame ihht. Forbrukerrådets retningslinjer, selv om bloggeren ikke mottar betaling eller har reklameinntekter.
hex hall

Forfriskende edru etterforsker

Du vet den følelsen man kan få når man er ute å går alene i mørket. Kanskje er det noen der bak deg som følger med fra skyggene.

hex hall

Når det koker i hodet

Synne er mer enn sin ADHD, så kanskje er det best å holde enkelte ting skjult?

Søk

tirsdag 14. februar 2012

[Blogghopp] ♥Kjærlighet/romantikk ♥ - Favoritter på alle hjerters dag!

Jeg bør vel begynne med å være så ærlig å si at jeg ikke feirer alle hjerters dag/Valentinsdagen/Valentine's Day. Når det er sagt er det ikke til å komme unna at dette er den perfekte anledningen til å skrible i vei om kjærlighet i bøkenes verden. Er du med på blogghoppet og deler dine favoritter?

Hva er et blogghopp?
Følg denne linken og velg den koden som passer din type blogg. Lim koden nederst inn i din bloggpost. Da vil den samme listen som vises her på bloggen, med linker til tips fra forskjellige bloggere, også dukke opp på din blogg. Listen oppdateres automatisk hver gang en ny blogger legger inn en link. På denne måten kan alle som besøker akkurat din blogg enkelt hoppe fra en blogg til en annen. Linkefunksjonen vil være åpen en uke. Jeg gleder meg til å lese hvilke bøker dere vil anbefale til de som er glad i romantikk. 

En vakker bok om kjærlighet og ensomhet er Kjærlighetens historie av Nicole Krauss. Denne har du virkelig ikke råd til å gå glipp av. Jeg leste boken på engelsk i mai 2009 og den sitter i kroppen enda, det kan bare sies om de beste historiene. Her er et av mine favorittsitater fra boken:

"Once upon a time there was a boy who loved a girl, and her laughter was a question he wanted to spend his whole life answering."
- Fra boken The History of Love.
Vil du lese hele omtalen min av denne boken så finner du den her.


Omslagsbildene til hhv. den innbundne og den myke(pocket) utgaven.


Ungdomsbøkene kommer du selvsagt ikke unna her inne ;) I den målgruppen har jeg valgt meg ut boken Perfekt kjemi av Simone Elkeles, det er en altoppslukende kjærlighetshistorie som fikk meg til å tenke på Westside story(da selvsagt uten musikken) og Romeo og Julie. En bok jeg anbefaler jenter i alderen 14-100 år! Her er min egenkomponerte vaskeseddel:

Brittany kommer fra en velstående familie og lever et tilsynelatende perfekt liv. Sannheten er at livet hennes slettes ikke er perfekt og at Brittany jobber knallhardt for å holde på den flotte fasaden ute blant folk. Første skoletime etter sommerferien avslører kjemilæreren at de skal ha prosjekt og at hun bestemmer hvem som skal være på gruppe med hvem. Brittany må arbeide sammen med en meksikansk gutt,Alex. Alle på skolen vet at de hvite og velstående og de meksikanske skoleelevene ikke henger sammen.. Det er krise for Brittany og familien, de har et rykte og ta vare på og det ville ikke føre noe godt med seg om nabolaget ser et meksikansk gjengmedlem stå å ringe på døren deres. Enda verre skal det bli når det ser ut til at Brittany faktisk faller hodestups for Alex..


Vil du lese hele anmeldelsen min finner du den her.Hvorfor feirer jeg ikke denne dagen? Det finnes 364 andre dager i året hvor vi, helt overraskende, kan vie litt ekstra oppmerksomhet til de vi er glad i(og det uten at det behøver å koste noe, hva med en ekstra god klem som faktisk betyr noe?). Uansett så er det ingen tvil om at dette må være den perfekte dagen for å dele favoritter som har satt sitt spor i hjertene våre.
Om bloggeren
Sommeren 2007 startet Mari bloggen Flukten fra virkeligheten. Mari elsker bøker(selvsagt!) og håper noe av sin leseglede kan smitte over på andre. Til daglig jobber hun på kontor.

11 kommentarer:

 1. Så spennende med blogghopp! Men linken ovenfor (der man finner koden til blogghoppet) virker ikke. Kan du prøve å legge ut en ny slik at jeg kan få delt den på bloggen min? Valentinesklem fra Anette :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Supert at du sa i fra Anette, jeg hadde gjort en feil der men nå skal linken til koden fungere. Klemklem :)

   Slett
 2. Hei igjen! Ja, nå er det i boks :) Åh, blått hår ja! Og vinger...og brennende tigerøyne.....sukk <3

  SvarSlett
 3. Fint innlegg:) Feirer ikke valentines dagen heller!:) Man har jo som d skriver 364 andre dager i året å vise sin omsorg for de man er glad i:)Føler dagen har blitt mer en kommersiell dag og handelstanden tjener jo fett på sånne merkedager.hehe

  SvarSlett
 4. Kjærligheten historie står på lese listen min. Jeg er glad du sier du liker den.:-)
  Perfekt kjemi så også ut til å være en bok jeg ville like! Takk for tips!

  SvarSlett
 5. Takk for tips på bøker:) Skrev ett lite innlegg også, bra tiltak:)

  SvarSlett
 6. Flott initiativ med blogghopp, Mari :-) Jeg har hørt så mye bra om Kjærlighetens historie at jeg snart må få tak i den.

  SvarSlett
 7. Veldig bra initiativ Mari:-) Du er veldig flink og tusen takk for tips om bok!

  SvarSlett
 8. "Kjærlighetens historie" har jeg ganske nylig kjøpt, faktisk. Gleder meg i grunn til å lese den. Blogghopp er gøy, takk for initiativet! :)

  SvarSlett
 9. Fint innlegg, og jeg tror jeg har fått til å linke meg på lista. Boken du skriver om har jeg ikke hørt om, men jeg skal huske på den altså.

  :)

  SvarSlett
 10. Så gøy med blogghopp! :) Takk for boktips!

  SvarSlett

Hyggelig at du tittet innom bloggen min. Jeg håper du fant noen bøker du fikk lyst til å lese.