RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

Leseeksemplar fra forlag merkes reklame ihht. Forbrukerrådets retningslinjer, selv om bloggeren ikke mottar betaling eller har reklameinntekter.
hex hall

Forfriskende edru etterforsker

Du vet den følelsen man kan få når man er ute å går alene i mørket. Kanskje er det noen der bak deg som følger med fra skyggene.

hex hall

Når det koker i hodet

Synne er mer enn sin ADHD, så kanskje er det best å holde enkelte ting skjult?

Søk

fredag 17. februar 2012

Ebok.no - Ny norsk nettbutikk for e-bøker.

I går da jeg var innom nettsiden til Bok & Samfunn fikk jeg med meg at den nye nettbutikken Ebok.no hadde åpnet. Av en eller annen grunn hadde jeg fått det for meg at dette var en nettside for digitalisering av lærebøker, det var jo helt feil og siden måtte selvsagt testes ut!


Lekkert design. Enkel side å manøvrere.
Journal 64 av Jussi Adler-Olsen praktisk brølte "KJØP MEG!!" da jeg åpnet nettsiden Ebok.no. Det var ikke det at boken på noen måte var fremstilt for å fremprovosere denne følelsen hos kundene, nei det var min indre bok-o-holiker alarm som sa i fra at det er over et år siden forrige gang jeg leste om Avdeling Q. Hvis du enda ikke har lest noen av Adler-Olsens krimromaner om Avdeling Q så anbefaler jeg disse på det varmeste. Les gjerne hva jeg syntes om de tre første bøkene i serien ved å klikke på titlene: Kvinnen i buret, Fasandreperne og Flaskepost fra P.

For å registrere seg kan man enten trykke "Kjøp" på den boken man vil ha eller trykke "Logg inn" øverste i høyre hjørne. Det var jo veldig enkelt og greit, deretter var det bare å plotte inn opplysningene som kreves for registrering og alt var klart for handling. Om man foreløpig bare vil titte litt så er det fullt mulig å bare sette opp en ønskeliste på Ebok.no. Jeg klikket kjøp på boken jeg ville ha, fylte inn opplysningene om hvordan jeg ønsket å betale for herligheten. Deretter trykket jeg bare last ned og boken var på min maskin til odel og eie, derfra kom den seg over på lesebrettet mitt. Det eneste jeg ikke er helt fornøyd med er prisen, 262 kr syntes jeg er litt stivt for en e-bok. De dyreste bøkene, som jeg så, kostet 299 kr, men det skal sies at det var mange langt rimeligere bøker også. For eksempel kan man få Drømmehjertet av Cecilia Samartin for 49,- frem til 1.mars.

For de som ikke er så kjent med lesebrett og e-bøker så finnes det fine og enkle forklaringer på nettsiden, disse finner man nederst til høyre under overskriften "Kundeservice".

Dette var en liten mini-anmeldelse av min opplevelse med ebok.no. Jeg kommer helt sikkert til å handle der igjen, bokskya derimot den skyr jeg unna.


Om bloggeren
Sommeren 2007 startet Mari bloggen Flukten fra virkeligheten. Mari elsker bøker(selvsagt!) og håper noe av sin leseglede kan smitte over på andre. Til daglig jobber hun på kontor.

7 kommentarer:

 1. Takk for tips, har ikke tatt turen innom der før:)Håper jeg bare ikke går på no smell no når jeg skal skjekke den ut:)

  SvarSlett
 2. Heisan Mari.

  Godt tips.
  Eg fekk ikkje lenka di til å virke, så eg prøvde ebok.no (utan bindestrek) og då gjekk det betre :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Der hadde det sneket seg inn en feil i den første linken ja. Tusen takk for at du sa i fra, Eva, nå har jeg ordnet opp i det. Ha en strålende fredag og en riktig god helg.

   Slett
 3. Kult. Burde ta turen innom og kikke.. Men akkuratt nå tror jeg jeg må vente.. Lommeboka er ikke som den burde være.. Etter salg på Tanum + Mamutsalg som kommer.. Så får vente til bedre tider :P

  Også må jeg innrømme jeg har kjempe mange gratis og billig Ebøker på lesebrette mitt fra Amazon :)

  Men kunne vært godt og skaffa seg noen norske ebøker og. Men får vente til jeg trenger det :)
  Men takk for tips :D

  SvarSlett
 4. Prisene på norske e-bøker er spinnville. Det skal MYE til før jeg legger igjen over 200 kr for en e-bok, tror jeg... Hehe.

  Takk for tips allikevel, denne siden hadde ikke jeg fått med meg, heller! :)

  SvarSlett
 5. hm, dette må jeg sjekke ut, tusen takk for tipset =)

  SvarSlett
 6. Takk for tips. Den butikken hadde jeg ikke fått med meg. Jeg har tenkt å kjøpe lesebrett, men venter på at biblioteket (mitt lokale, først og fremst) skal bestemme seg for hvilken løsning de vil ha. Så har jeg tenkt at i mellomtiden kunne jeg jo kjøpt en kindle. For det er jo også kjekt å ha :-)
  Så spørsmålet blir mer "når" jeg får bruk for ebok butikker heller enn om :-)

  SvarSlett

Hyggelig at du tittet innom bloggen min. Jeg håper du fant noen bøker du fikk lyst til å lese.